Къща за гости на море - за почивка и туризъм в стаи и апартаменти

House for rent in the southern Bulgarian sea resort Primorsko                      Hotel zur Miete in der südlichen bulgarischen Kurort Primorsko                      Дом в аренду в южном болгарском морском курорте Приморско


Sand beach in Primorsko

Приморско е курорт за почивка в перлата на българското море

Това лято за вашата семейна почивка ...
 Изберете  евтина почивка в къща за гости на морето   в българския курорт Приморско.


 Приморско е разположен на тесен полуостров - големи пространства, заобиколени от големи запазени дюни и любими места за плуване и релаксация. Това е морски курорт, идеален за семейни евтини почивки, тъй като той е много по-тих от други курорти по южното Българско Черноморие.

Намира се между два     дълги и широки плажа    със златист пясък, с плитки води близо до плажовете, което ги прави безопасни за децата да плуват, перфектни, за да се наслаждавате на вашата почивка в българския морски курорт. Почиващите имат богат избор от дейности, от които да избират като яхтинг, плуване, уиндсърфинг, водни ски, гмуркане, подводен риболов, scuba diving и други водни спортове.

Времето през лятото е фантастично със средна температура на въздуха през май + 20°C, през юни и септември + 25°C, през юли и август + 26-28° градуса по Целзий, топло и меко време с дълъг плувен сезон от май до октомври. Климатът е подобен на този край Средиземно море - лято слънчево и топло.

Семеен хотел за почивка на море в Приморско

Къща за гости на море в Приморско

Стаи за почивка през лятото

Стаи за почивка през лятото

Апартаменти в хотел на море

В къща за гости на море  Нашата къща за гости Стойчеви    е в близост до северния бряг на морето и до центъра на града, на уютно тихо място в този морски курорт и има изглед към северния залив. Тя е близко до плажа, риболовния кей, пристанището с яхти за разходка, като има винаги отлична кухня в близките ресторанти, има много магазини на главната улица, където продават сувенири, дрехи и много други неща, богат нощен живот, барове, клубове и всички забавления които могат да се предложат.

 Ц  Е  Н  И  Т  Е 

Независимо дали търсите да се наслаждават на плажовете на Приморско, вие трябва да намерите най-подходящата за настаняване евтина квартира за почивка по време на вашия престой.

  Той е едно прекрасно място, което може да предложи възможности за плажна ваканция, почивка или меден месец, да се насладите на изгрева на слънцето или да се отпуснете след питие в края на деня - животът е добър на плажа.

Може да изберете за Вашия комфорт евтини квартири при нас в Приморско, като се започне от стандартни стаи, двустайни апартаменти, студиото или панорамния апартамент.

Може да се получи по-подробна информация за настаняване в къщата за гости "Стойчеви", включително и карта на Приморско,
с едно кликване на връзката     www.primorsko2.com 


Моля, не се колебайте да ни пишете на :   s.stojchev@abv.bg   или да се обадите на :   +359(0)888800776


Живописните заливи и просторните плажове с пясъчни дюни и топло море, евтините нощувки в стаи и апартаменти, създават привлекателната сила, за да прекарате почивката си на Южното Черноморие.